Min tilgang

Vi vil gerne have, at vores børn kan mærke sig selv godt, kan mærke, hvad de interesserer sig for og gerne vil.

Vi vil gerne have, at de har et godt indre kompas, at de kan mærke, hvad der er godt og skidt og kan sige fra, når de bliver udsat for dårlig behandling.

Vi vil gerne have, at de har god selvtillid og er følelsesmæssigt robuste.

Vi vil gerne have, at de er gode til at arbejde sammen, at de ved, at de kan tænke deres egne unikke tanker og har masser at bidrage med til Verden.

Kom og lær om, hvordan I kan hjælpe til at bringe dem i den retning. Man kan begynde helt fra begyndelsen af deres liv.

Lær om, hvordan du kan se, hvad det er, dit barn prøver at gøre eller at vise dig. Lær om, hvordan vi kan

lege på en måde, der understøtter det, de er optaget af for tiden. Og lær om, hvordan vi kan være sammen med dem, når de forsøger at arbejde sig gennem modgang og svære stunder.

Dette er ikke altid nemt. De færreste af os -hvis nogen overhovedet- fik denne form for opmærksomhed og støtte. Det er en anden måde at opdrage på, end vi selv oplevede, en med masser af leg, sjov og betænksomhed og en, hvor børn ikke bare skal finde ud af at lære at klare de svære ting alene.

For at kunne gøre det, må vi se på vores egen barndom, mærke det, der ikke var plads til dengang, og tage os af, hvordan vi selv er blevet præget, og hvad vi har med os.