top of page

Efterfødselskursus

Træning af kropsbevidsthed og redskaber til større rummelighed og nærvær med din baby

- med Malika Pattey og Trine Maribo Carstensen

IMG_0054 copy_2.jpg

Dette er et kursus for dig, der gerne vil have hjælp til at mærke dig selv og din krop i den nye tilstand efter fødslen, og som gerne vil blive bedre til at forstå og rumme dit barn, for eksempel når det græder. Kurset er en kombination af kropslige øvelser ved Malika og forældrevejledning ved Trine.

 

Måske kender du det? Du har prøvet alt -madning, bleskift, tjekket om dit barn er for varmt, eller noget strammer, og lige meget hjælper det. Dit barn græder, og det virker utrøsteligt. Du har måske mærket, hvad gråden vækker i dig og din krop, har mærket stressen, følt dig utilstrækkelig og magtesløs og mærket, hvor svært det er at finde roen i dig selv.

 

På kurset vil du få hjælp til bedre at forstå dig selv, din krop, dine følelser, dit nervesystem og forstå dit barn og dets gråd. Du vil lære om, hvorfor vi mennesker har brug for at græde, og du vil få redskaber til at være nærværende og rolig sammen med dit barn i stedet for at have fokus på at stoppe gråden.

 

Du vil også lære om, hvad det lille væsen i øvrigt har brug for, hvordan spædbørn leger, hvordan du kan være med i dets leg uden at tage over og i stedet give det den varme tætte kontakt, som det har brug for. 

 

Gennem forskellige kropslige øvelser, udstrækning og opmærksomhed på åndedrættet får du skabt en øget kontakt indad og derfra en dybere forbindelse til dit barn. Du vil få konkrete værktøjer til at stå bevidst i din krop, hvilket hjælper dig til at kunne rumme dig selv og dit barn, når uroen melder sig.


Vi vil være et lille hold, og der bliver tid til at stille spørgsmål. Under træningen tilbyder jeg at være sammen med nogle af børnene, så I vil få bedre mulighed for at fokusere på jer selv.

 

Tid:

Tirsdage kl. 10-11.30, otte lektioner af 90 minutter, Vi begynder nyt kursus til januar 2023.

 

Sted:

Iluma Yoga, Ingemannsvej 3C, 1. sal, 1964 Frederiksberg

 

Pris:

2.200 kr.

Kurset er et samarbejde med Malika Pattey fra MærkbarKrop. Hun er Manuvisiontræner og -kropsterapeut og har specialiseret sig i graviditet, moderskab og efterfødsel. Vi har erfaret, at vore to tilgange til moderskabet understøtter og styrker hinanden.

bottom of page