top of page

Acerca de

Min baggrund

I 1992 begyndte jeg at lære Re-evaluation Counseling (RC), og herunder lærte jeg familiearbejdet at kende. Det er det, der danner grundlag for mit virke. Siden er jeg blevet certificeret RC-lærer, og i RC-regi holder jeg blandt andet forældrestøttegrupper, legedage, teenagefamiliekurser, og jeg har et utal af individuelle samtaler med forældre. 

I græs m_edited.jpg

I 2016 begyndte jeg at brygge på at åbne en familieskole med denne tilgang, og i 2019 blev det en realitet.

Jeg har i 2019 taget Professionals’ Intensive hos Hand in Hand Parenting. 

 

Du kan læse om Re-evaluation Counseling på www.rc.org, og du kan læse mere om familiearbejdet på www.handinhandparenting.org

 

Jeg er mor til Matilde, der er født i 1992. Jeg har opdraget hende med disse redskaber og principper -så godt jeg nu kunne dengang. I dag er hun en skøn ung voksen kvinde, der står solidt på sine to ben, har masser af spændende venner og lever et stort liv, for hun følger det, hun tænker og tror på. Hun er blevet vuggestuepædagog, og de børn, hun har med at gøre, er heldige at have en voksen, der kan lide at lege og, som også gerne vil være sammen med dem, når de har det svært, uanset hvor lang tid det tager. Hun og jeg har et nært og stærkt og dejligt forhold.

 

Oprindelig er jeg uddannet fysioterapeut i 1991, og jeg har i 27 år arbejdet på Bispebjerg Hospital i København.

Fra januar 2019 begyndte jeg at arbejde som selvstændig fysioterapeut, og det gør jeg sideløbende med familieskolen.

bottom of page