Om mig

I 1992 begyndte jeg at lære om Re-evaluation Counseling (RC) og herunder om familiearbejdet. Det er det, der danner grundlag for mit virke. Siden blev jeg certificeret RC-lærer, og i RC-regi holder jeg blandt andet forældrestøttegrupper, legedage, teenagefamiliekurser og har et utal af individuelle samtaler med forældre. I 2016 begyndte jeg at brygge på at åbne en familieskole med denne tilgang, og i 2019 blev det en realitet.

Du kan læse om Re-evaluation Counseling på www.rc.org, og du kan læse mere om familiearbejdet på www.handinhandparenting.org.

Jeg er mor til Matilde, der er født i 1992.

Oprindelig er jeg uddannet fysioterapeut i 1991, og jeg har i 27 år arbejdet på Bispebjerg Hospital. Fra januar 2019 begyndte jeg at arbejde som selvstænding fysioterapeut, så det gør jeg sideløbende med familieskolen.