Samtalegrupper

Hver uge leder jeg en Samtalegruppe, og du er velkommen!

Samtalegruppen er en lille gruppe forældre, der mødes to timer ad gangen for at have kontakt, lytte og dele glæder og vanskeligheder. 

Vores børn har nogle gange store følelser, og det har vi også! I denne gruppe er der plads til os. Her er plads til at læsse af i trygge rammer.

Muligheden for at blive lyttet til, med alt det vi har, er en fantastisk støtte. Den gør os i stand til bedre at nyde at være forældre, til at rumme vores børn og deres følelser, så vi kan være en solid støtte for dem, og vi får ofte nye perspektiver og indsigter med hjem.

 

Som forældre er det en gave at give sig selv sådan et rum. Vi gør et stort og meget værdifuldt arbejde, og vi fortjener god støtte til det. I denne gruppe bakker vi hinanden op i vore bestræbelser. Her bliver alle værdsat og respekteret, aldrig bebrejdet.

 

I vil blive introduceret til, hvordan I kan bruge lytte-partnerskaber til at støtte hinanden som forældre også udenfor gruppen. En lyttepartner kan f.eks. være en god ven, ens kæreste eller en fra gruppen.

Samtalegruppen er på 3x2 timer med mulighed for fortsættelse.