Minikursus om gråd

Det er vigtigt at lytte, når børn græder

Gråd kan skyldes mange forskellige ting, og gråd kan nogle gange være svært at forstå; men to ting er sikkert. Når vores børn græder, så har de en grund til det. Og når de græder, har de brug for, at vi er sammen med dem.

På dette temamøde vil du lære om, hvorfor det er en god ide at blive hos dit barn, når det græder, og om hvordan du kan finde ro, så du kan lytte afslappet og med god opmærksomhed. Hvis det lykkes, kan dit barn slippe det svære ud, så det ikke skal beholde det indeni, og det kan blive ved med at græde, indtil det er helt færdigt med det og kan være sig selv igen -åben, glad og nysgerrig.

Vi vil også komme ind på, hvad det betyder, når børn siger, de vil være alene. Skal vi da altid holde os væk?

Kurset er på 2x2 timer.